sken

Radoman Saddlery - westernové sedlárstvo

O sedlách

Sedlo je len také dobré, aká dobrá je kostra. Kostry pre naše sedlá sú robené na mieru koňovi aj jazdcovi z topoľového dreva, následne obaleného epoxidovým laminátom, alebo surovou kožou.
Viac o kostrách

Hovädzia hladenica správnej hrúbky a akosti je ďaľšou podmienkou pri výrobe kvalitného sedla. Koža hrúbky okolo 4,5 mm je štandardom pri našich sedlách (strmeňové remene sú z 5,5 - 6 mm). Každé sedlo dodávame zákazníkovi naolejované.

Sedlárstvo RADOMAN SADDLERY vyrába všetky druhy upínaní - déčkové, kruhové, v sukni a flat-plate vo všetkých pozíciach - full, 7/8, 3/4, 5/8 a center fire.
Viac o upínaní

V základnej cene je drevo-laminátová kostra podľa výberu zákazníka, na mieru koňovi aj jazdcovi, prírodná olejovaná koža, dvojité déčkové upínanie v pozícii full alebo 7/8, tvrdé posedlie, ploché strmeňové spojky, predtočené strmene, 6x remienky.
Viac v cenníku

Sedlá

Sedlo č.157

Sedlo č.157
Sedlo č.157-Wade-kostra obalená v surovej koži, drevená hruška 
obalená mulehidom, prírodná koža Hermann Oak, flat plate upínanie s výrezom v 7/8 pozícii, oblé sukne, prírodná kožušina,
posedlie a fendre z obrátenej kože, cheyenne roll,  monelové strmene, remienok na laso, zadný podbrušník podšívaný, kožené konče a remienky, floral zdobenie.


Predané

prezrieť..

 

Sedlo č.152

Sedlo č.152
Sedlo č.152-Wade- kostra obalená v surovej koži, drevená hruška
obalená mulehidom, prírodná koža Hermann Oak, flat plate upínanie so zadným déčkom v 3/4 pozícii, oblé sukne, prírodná kožušina, pencil roll, 5" monelové strmene, remienok na laso, rawhidový lem na zadnej rázsoche a hruške,
zadný podbrušník podšívaný, kožené konče a remienky.


Predané

prezrieť..

 

Sedlo č.150

Sedlo č.150
Sedlo č.150-Wade- kostra obalená v surovej koži, drevená hruška obalená mulehidom, prírodná koža Hermann Oak, flat plate upínanie s výrezom v 7/8 pozícii, oblé sukne, prírodná kožušina, cheyenne roll, drevené strmene, bucking rolls, strieborné konče a remienky.


Predané

prezrieť..

 

Sedlo č. 146

Sedlo č. 146
Sedlo č. 146-kostra obalená v surovej koži, kovová hruška, prírodná koža Hermann Oak, dvojité déčkové upínanie, prírodná kožušina, cheyenne roll, drevené strmene obalené v koži, strieborné konče, okrajové zdobenie ostnatý drôt.


Predané

prezrieť..

 

Sedlo č. 145

Sedlo č. 145
Sedlo č. 145-Wade-kostra obalená v surovej koži, drevená hruška, obalená mulehidom, prírodná koža Hermann Oak, upínanie v sukni v 3/4 pozícii, oblé sukne, prírodná kožušina, posedlie  z obrátenej kože, cheyenne roll, drevené strmene, remienok na laso, kožené konče a remienky, floral zdobenie.

Predané

prezrieť..

 

Sedlo č.143

Sedlo č.143
Sedlo č.143-Wade-kostra obalená v surovej koži, drevená hruška obalená mulehidom, prírodná koža Hermann Oak, flat plate upínanie s výrezom v 3/4 pozícii, oblé sukne, prírodná kožušina, cheyenne roll, drevené strmene, remienok na laso,
zadný podbrušník podšívaný, kožené konče a remienky, floral zdobenie po celej ploche sedla.


Predané

prezrieť..

 

Sedlo č. 144

Sedlo č. 144
Sedlo č.144-Wade-kostra obalená v surovej koži, drevená hruška obalená mulehidom, prírodná koža Hermann Oak, flat plate upínanie s výrezom v 3/4 pozícii, oblé sukne, prírodná kožušina, cheyenne roll, remienok na laso, zadný podbrušník podšívaný, kožené konče a remienky, floral zdobenie.


Predané

prezrieť..

 

Sedlo č. 142

Sedlo č. 142
Sedlo č. 142- Wade-kostra obalená v surovej koži, drevená hruška obalená latigom, prírodná koža Hermann Oak, flat plate upínanie so zadným déčkom v 7/8 pozícii, hranaté sukne, prírodná kožušina, vložené mäkké posedlie, cheyenne roll, drevené poloobalené strmene, remienok na laso, bucking rolls, nerezové konče a remienky, krúžok na putá, okrajové zdobenie, floral zdobenie a basket.

Predané

prezrieť..

 

Sedlo č.138

Sedlo č.138
Sedlo č.138-Wade-kostra obalená v surovej koži, drevená hruška obalená mulehidom, farbená koža Hermann Oak, flat plate upínanie s výrezom v 7/8 pozícii, oblé sukne, prírodná kožušina, posedlie a fendre z obrátenej kože, cheyenne roll, monelové strmene, remienok na laso, bucking rolls, nerezové konče a remienky, obrázok kovboja na hruške.



Predané

prezrieť..

 

Sedlo č.141

Sedlo č.141
Sedlo č.141-Road to the Horse Wade- kostra obalená v surovej koži, drevená hruška obalená mulehidom, prírodná koža Hermann Oak, flat plate upínanie s výrezom v 3/4 pozícii, oblé sukne, prírodná kožušina, posedlie a fendre z obrátenej kože, cheyenne roll, drevené strmene, remienok na laso, bucking rolls, zadný podbrušník podšívaný, kožené konče a remienky, floral zdobenie.


Predané

prezrieť..

 

Sedlo č.140

Sedlo č.140
Sedlo č.140-Wade-drevolaminátová kostra, drevená hruška obalená mulehidom, prírodná koža, flat plate upínanie so zadným déčkom
v 7/8 pozícii, oblé sukne, prírodná kožušina, vložené mäkké posedlie, pencil roll, drevené strmene, remienok na laso, kožené konče a remienky, okrajové zdobenie.


Predané

prezrieť..

 

Sedlo č.139

Sedlo č.139
Sedlo č.139-Wade-drevolaminátová kostra, drevená hruška obalená mulehidom, prírodná koža, flat plate upínanie so zadným déčkom v 7/8 pozícii, oblé sukne, prírodná kožušina, posedlie z obrátenej kože, cheyenne roll, drevené strmene 5", remienok na laso, nerezové konče a remienky, floral zdobenie.

Predané

prezrieť..

 

Sedlo č.134

Sedlo č.134
Sedlo č.134-drevolaminátová kostra, kovová hruška, farbená koža, flat plate upínanie so zadným déčkom v 3/4 pozícii,
prírodná kožušina, cheyenne roll, drevené strmene obalené v koži, nerezové konče a remienky, floral zdobenie,


Predané

prezrieť..

 

Sedlo č.132

Sedlo č.132
Sedlo č.132-Wade- kostra obalená v surovej koži, drevená hruška, obalená hnedým latigom, prírodná koža,  koža Hermann Oak, flat plate upínanie so zadným déčkom v 7/8 pozícii, oblé sukne, prírodná kožušina, cheyenne roll, drevené strmene, bucking rolls,  nerezové konče a remienky, floral zdobenie na prednej a zadnej rázsoche, flat plate a malých sukniach.


Predané
   

prezrieť..

 

Sedlo č. 129

Sedlo č. 129
Sedlo č. 129- Reiner- kostra obalená v surovej koži, kovová hruška, koža Hermann Oak, upínanie v sukni,v 7/8 pozícii, prírodná kožušina, mäkké posedlie, cheyenne roll, drevené strmene, geometrické zdobenie Santa Fe, Texas star konče.

Predané     

prezrieť..

 

<<  1 2 3 4 5 6 7  >>