sken

Radoman Saddlery - westernové sedlárstvo

O sedlách

Sedlo je len také dobré, aká dobrá je kostra. Kostry pre naše sedlá sú robené na mieru koňovi aj jazdcovi z topoľového dreva, následne obaleného epoxidovým laminátom, alebo surovou kožou.
Viac o kostrách

Hovädzia hladenica správnej hrúbky a akosti je ďaľšou podmienkou pri výrobe kvalitného sedla. Koža hrúbky okolo 4,5 mm je štandardom pri našich sedlách (strmeňové remene sú z 5,5 - 6 mm). Každé sedlo dodávame zákazníkovi naolejované.

Sedlárstvo RADOMAN SADDLERY vyrába všetky druhy upínaní - déčkové, kruhové, v sukni a flat-plate vo všetkých pozíciach - full, 7/8, 3/4, 5/8 a center fire.
Viac o upínaní

V základnej cene je drevo-laminátová kostra podľa výberu zákazníka, na mieru koňovi aj jazdcovi, prírodná olejovaná koža, dvojité déčkové upínanie v pozícii full alebo 7/8, tvrdé posedlie, ploché strmeňové spojky, predtočené strmene, 6x remienky.
Viac v cenníku

Sedlá

Sedlo č. 216

Sedlo č. 216
Sedlo č. 216-Wade, kostra obalená v surovej koži, drevená hruška obalená mulehidom, prírodná koža Hermann Oak, flat plate upínanie so zadným déčkom v 7/8 pozícii,posedlie a fendre z obrátenej kože, oblé sukne, prírodná kožušina, pencil roll, remienok na laso, bucking rolls, zadný podbrušník podšívaný, kožené konče a remienky, basket zdobenie na hruške, prednej a zadnej rázsoche veľkých a malých sukniach, tapaderos s floralom.


Predané

prezrieť..

 

Sedlo č. 215

Sedlo č. 215
Sedlo č. 215-Wade, kostra obalená v surovej koži, drevená hruška obalená mulehidom, prírodná koža Hermann Oak, flat plate upínanie so zadným déčkom v 7/8 pozícii, oblé sukne,bucking rolls, prírodná kožušina, cheyenne roll, drevené strmene, remienok na laso, zadný podbrušník podšívaný, kožené konče a remienky, floral zdobenie na hruške, prednej a zadnej rázsoche a malých sukniach, brašne, mohérový podbrušník.


Predané

prezrieť..

 

Sedlo č. 206

Sedlo č. 206
Sedlo č. 206-kostra obalená v surovej koži, kovová hruška, gaštanová koža Hermann Oak, upínanie v sukni v 7/8 pozícii, prírodná kožušina, cheyenne roll, drevené strmene,Texas star konče.

Predané

prezrieť..

 

Sedlo č. 203

Sedlo č. 203
Sedlo č. 203-Wade, kostra obalená v surovej koži, drevená hruška obalená mulehidom, prírodná koža Hermann Oak, skirt plate upínanie s výrezom v 7/8 pozícii,vložené mäkké posedlie,
oblé sukne, prírodná kožušina, cheyenne roll, monelové strmene, remienok na laso, zadný podbrušník podšívaný, kožené konče a remienky, floral zdobenie na hruške, prednej a zadnej rázsoche a malých sukniach. Postavené pre Jennifer Black, Bruneau, Idaho, USA.


Predané

prezrieť..

 

Sedlo č. 196

Sedlo č. 196
Sedlo č. 196-Wade, kostra obalená v surovej koži, drevená hruška obalená mulehidom, prírodná koža Hermann Oak, sukňové upínanie s výrezom v 7/8 pozícii, oblé sukne, prírodná kožušina, vložené mäkké posedlie, cheyenne roll, drevené strmene, remienok na laso, bucking rolls, zadný podbrušník podšívaný, kožené konče a remienky, floral zdobenie na hruške, prednej a zadnej rázsoche a malých sukniach.


Predané

prezrieť..

 

Sedlo č. 187

Sedlo č. 187
Sedlo č. 187-Wade, kostra obalená v surovej koži, drevená hruška obalená mulehidom, prírodná koža Hermann Oak, flat plate upínanie so zadným déčkom v 7/8 pozícii, oblé sukne, prírodná kožušina, cheyenne roll, monelové strmene, remienok na laso, zadný podbrušník podšívaný, strieborné konče a remienky, Hamley Rose zdobenie na celom sedle (Full tool)


Predané

prezrieť..

 

Sedlo č. 182

Sedlo č. 182
Sedlo č. 182-Wade, kostra obalená v surovej koži, drevená hruška obalená mulehidom, prírodná koža Hermann Oak, flat plate upínanie s výrezom v 7/8 pozícii, oblé sukne, prírodná kožušina, posedlie z obrátenej kože, cheyenne roll, drevené strmene,kožené konče a remienky, floral zdobenie na hruške, prednej a zadnej rázsoche, malých sukniach a rohu fendra.


Predané

prezrieť..

 

Sedlo č.164

Sedlo č.164
Sedlo č.164- drevolaminátová kostra bez hrušky, prírodná koža,
upínanie v sukni v 7/8 pozícii, oblé sukne, cheyenne roll, 5" drevené strmene,  nerezové konče a remienky.


Predané

prezrieť..

 

Sedlo č.179

Sedlo č.179
Sedlo č.179-Wade, drevolaminátová kostra, drevená hruška obalená mulehidom, prírodná koža, upínanie v sukni v 7/8 pozícii, oblé sukne, prírodná kožušina, pencil roll, drevené strmene, kožené konče a remienky, floral a basket zdobenie na hruške malých sukniach a prednej rázsoche.


Predané
 

prezrieť..

 

Sedlo č. 178

Sedlo č. 178
Sedlo č. 178-Wade, kostra obalená v surovej koži, drevená hruška obalená mulehidom, prírodná koža Hermann Oak, flat plate upínanie s výrezom v 7/8 pozícii, oblé sukne, prírodná kožušina, posedlie a fendre z obrátenej kože, cheyenne roll, drevené strmene, remienok na laso, bucking rolls, zadný podbrušník podšívaný, kožené konče a remienky, floral zdobenie na hruške, prednej a zadnej rázsoche a malých sukniach.


Predané

prezrieť..

 

Sedlo č.177

Sedlo č.177
Sedlo č.177- Wade, kostra obalená v surovej koži, drevená hruška obalená mulehidom, prírodná koža, upínanie v sukni v 7/8 pozícii, oblé sukne, pencil roll, drevené strmene, bucking rolls, kožené konče a remienky, okrajové zdobenie laso, hruška predná a zadná rázsocha obšité rawhidom.


Predané

prezrieť..

 

Sedlo č.162

Sedlo č.162
Sedlo č.162-Wade-kostra obalená v surovej koži, drevená hruška
obalená mulehidom, prírodná koža Hermann Oak, upínanie v sukni  v 7/8 pozícii, oblé sukne, prírodná kožušina, posedlie a fendre z obrátenej kože, cheyenne roll, 4" drevené strmene, kožené konče a remienky, floral zdobenie na prednej rázsoche, hruške a malých sukniach.

Predané

prezrieť..

 

Sedlo č.160

Sedlo č.160
Sedlo č.160-Wade, kostra obalená v surovej koži, drevená hruška obalená mulehidom, prírodná koža Hermann Oak, flat plate upínanie s výrezom v 3/4 pozícii, oblé sukne, prírodná kožušina, posedlie a fendre z obrátenej kože, cheyenne roll, drevené strmene 4", remienok na laso, zadný podbrušník podšívaný, kožené konče a remienky, floral zdobenie.


Predané

prezrieť..

 

Sedlo č. 159

Sedlo č. 159
Sedlo č. 159-Wade- drevolaminátová kostra, drevená hruška obalená mulehidom, prírodná koža, flat plate upínanie so zadným déčkom v 7/8 pozícii, oblé sukne, prírodná kožušina,
cheyenne roll,  4" monelové strmene, remienok na laso, zadný podbrušník, nerezové konče a remienky, floral zdobenie.


Predané

prezrieť..

 

Sedlo č.158

Sedlo č.158
Sedlo č.158-Wade-kostra obalená v surovej koži, drevená hruška obalená mulehidom, prírodná koža, upínanie v sukni v 7/8 pozícii, oblé sukne, pencil roll, 5" drevené strmene,  nerezové konče a remienky, okrajové zdobenie.

Predané

prezrieť..

 

<<  1 2 3 4 5 6 7  >>