sken

Radoman Saddlery - western saddlery

About saddles

Saddle can´t be any better than its tree. Saddletrees used in our saddles are made to fit horse and rider. We use poplar wood covered by rawhide or epoxy fiberglass.
More about saddle trees

Quality saddle skirting leather is another prerequisite in construction of dependable saddle. 11-13oz leather is standard with our saddles (stirrus leathers are 13-15oz). We deliver each saddle oiled.

RADOMAN SADDLERY makes all types of rigging- dee, ring, in-skirt and flat plate in any possition- full, 7/8, 3/4, 5/8 and center fire.
More about rigging

Base price covers made to measure fiberglass covered wood tree, natural oiled leather, double dee rigging in full or 7/8 possition, hard seat, leather covered Blevins stirrup buckles, pretwisted stirrup leathers, six saddle strings with metal conchos.
More in price list

Saddles

Sedlo č.106

Sedlo č.106
Sedlo č. 106- Wade- drevolaminátová kostra, flat-plate upínanie so zadným déčkom v 7/8 pozícii, oblé sukne, okrajové zdobenie na prírodnej koži, floral zdobenie a farbenie na prednej a zadnej rázsoche, flat plate, malej sukni a hruške, kožené konče s remienkami, bucking rolls, drevené strmene.
Predané

view..

 

Sedlo č.104

Sedlo č.104
Sedlo č. 104- Wade- drevená kostra obalená v surovej koži, prírodná koža, flat-plate upínanie v 3/4 pozícii so zadným déčkom, drevená hruška s mulehidom, remienok na laso, oblé sukne, zdobenie basket na prednej rázsoche a malej sukni, drevené strmene.
Predané

view..

 

Sedlo č.103

Sedlo č.103
Sedlo č. 103- drevolaminátová kostra, kovová hruška, prírodná koža, skirt-plate upínanie v 7/8 pozícii, oblé sukne, rough-out posedlie a fendre, kožené konče s remienkami, drevené strmene.
Predané

view..

 

Sedlo č.99

Sedlo č.99
Sedlo č. 99-Wade- drevená kostra obalená v surovej koži, prírodná koža, flat-plate upínanie v 3/4 pozícii so zadným déčkom, drevená hruška s mulehidom, remienok na laso, prírodná kožušina, kožené konče s remienkami, okrajové zdobenie, drevené strmene.
Predané

view..

 

Sedlo č.97

Sedlo č.97
Sedlo č.97-Lady Wade- drevolaminátová kostra, farbená koža, skirt-plate upínanie v 7/8 pozícii, oblé sukne, prírodná kožušina, rough-out posedlie, cheyenne roll, drevená hruška obalená mulehidom, zdobenie basketom na prednej rázsoche, malej sukni a fendri, star konče s déčkami, bucking rolls,drevené strmene.
Predané

view..

 

Sedlo č.96

Sedlo č.96
Sedloč.96- Lady Wade- drevolaminátová kostra, prírodná koža, skirt-plate upínanie v 7/8 pozícii, oblé sukne, prírodná kožušina, drevená hruška s mulehidom, nerezové konče s remienkami, drevené poloobalené strmene,okrajové zdobenie.
Predané

view..

 

Sedlo č. 95

Sedlo č. 95
Sedlo č.95 Wade- drevená kostra obalená v surovej koži, prírodná koža, flat-plate upínanie v 3/4 pozícii so zadným déčkom, drevená hruška s mulehidom, remienok na laso, cheyenne roll,prírodná kožušina, kožené konče s remienkami, značka ranča na zadnej rázsoche, hruške a držiaku na putá.
Predané

view..

 

Sedlo č. 91

Sedlo č. 91
Sedlo č. 91- drevená kostra obalená v surovej koži, kovová hruška, farbená koža,dvojité déčkové upínanie v 7/8 pozícii, vložené mäkké posedlie, cheyenne roll, okrajové zdobenie a iniciály, strieborné konče s remienkami, drevené strmene.
Predané

view..

 

Sedlo č. 90

Sedlo č. 90
Sedlo č. 90-Wade-drevená kostra obalená v surovej koži, prírodná koža, flat-plate upínanie v 7/8 pozícii so zadným déčkom, drevená hruška s mulehidom, cheyenne roll, nerezové konče s remienkami, drevené poloobalené strmene, bucking rolls.
Predané

view..

 

Sedlo č.89

Sedlo č.89
Sedlo č. 89- drevená kostra obalená v surovej koži, prírodná koža, flat-plate upínanie v 7/8 pozícii s výrezom, tvrdé posedlie,oblé sukne, drevená hruška obalená mulehidom, zdobenie basket na malej sukni, plastové strmene obalené v koži, kovové konče s remienkami.
Predané

view..

 

Sedlo č. 86- Wyoming Wade

Sedlo č. 86- Wyoming Wade
Sedlo č. 86- Wyoming Wade
Prvé sedlo vyrobené v Amerike pre americký trh. Kostra Warren Wright, koža Hermann Oak, flat plate upinanie, rawhide na leme prednej a zadnej razsochy, zdobenie floral, prava ovcina, strieborné konče, monelove strmene.
Prvá fotka je z krytej haly na ranči Bucka Brannamana, dalšie štyri z výstavy na 17. ročníku Rocky Mountains Leather Trade Show v Sheridane, Wyoming.
Viac o prvej ceste po Amerike v zaujímavostiach.
Predané

view..

 

Sedlo č 85-Wade

Sedlo č 85-Wade
Sedlo č 85-Wade- drevolaminátová kostra zašitá v surovej koži, drevená hruška, prírodná koža Hermann Oak, flat plate upínanie so zadným déčkom,déčko na poprsák v dvoch pozíciách,  tvrdé posedlie rough out, oblé sukne s prírodnou kožušinou (shearling), mule hide na hruške,  predĺžené fendre, monelové strmene 4", krúžok na putá, 6x remienky a nerezové konče, okrajové zdobenie laso.
Rozmery:
  • posedlie 16"
  • predná rázsocha 10 1/2"
  • hruška Guadalajara 4 1/2" x 3 1/4"
  • zadná rázsocha 13"x 4"
Predané

view..

 

Sedlo č. 84

Sedlo č. 84
Sedlo č. 84- drevolaminátová kostra zašitá v surovej koži, kovová hruška, prírodná koža, flat plate upínanie v 7/8 pozícii so zadným déčkom, tvrdé posedlie rough out, oblé sukne, pravá ovčina( shearling), bucking rolls, remienok na laso, mule hide na hruške, drevené strmene 4" zašité v koži, okrajové zdobenie, ha prednej a zadnej rázsoche, malej sukni,fendri a strmeni floral zdobenie-Water Lily, nerezové konče Cathedral.
Rozmery:
  • posedlie 15"
  • predná rázsocha 9"
  • hruška 2 1/4"x3 1/2"
  • zadná rázsocha 13"x 4"
Predané

view..

 

Sedlo č. 83-Lady Wade

Sedlo č. 83-Lady Wade
Sedlo č. 83-Lady Wade- drevolaminatová kostra, drevená hruška, mahagónová koža, skirt plate upínanie v 7/8 pozícii, vzadu výrez v sukni, oblé sukne, tvrdé posedlie,bucking rolls, drevené strmene zašité v koži, okrajové zdobenie Carlos border a basket, cheyenne roll, 4x remienky a nerezové konče, mule hide na hruške.
Rozmery:
  • posedlie 16"
  • predná rázsocha 9"
  • hruška 3 1/4"x 3 1/4"
  • zadná rázsocha 12"x 4"
Predané

view..

 

Sedlo č.82-Jennifer

Sedlo č.82-Jennifer
Sedlo č.82-Jennifer-replika historického vojenského sedla s čias vojny Severu proti Juhu. Drevená kostra obalená v surovej koži,čierna koža, všetky kovové súčiastky z mosadze, drevené strmene s tapaderos.

view..

 

<<  1 2 3 4 5 6 7  >>