sken

Radoman Saddlery - western saddlery

About saddles

Saddle can´t be any better than its tree. Saddletrees used in our saddles are made to fit horse and rider. We use poplar wood covered by rawhide or epoxy fiberglass.
More about saddle trees

Quality saddle skirting leather is another prerequisite in construction of dependable saddle. 11-13oz leather is standard with our saddles (stirrus leathers are 13-15oz). We deliver each saddle oiled.

RADOMAN SADDLERY makes all types of rigging- dee, ring, in-skirt and flat plate in any possition- full, 7/8, 3/4, 5/8 and center fire.
More about rigging

Base price covers made to measure fiberglass covered wood tree, natural oiled leather, double dee rigging in full or 7/8 possition, hard seat, leather covered Blevins stirrup buckles, pretwisted stirrup leathers, six saddle strings with metal conchos.
More in price list

Saddles

Sedlo č. 216

Sedlo č. 216
Sedlo č. 216-Wade, kostra obalená v surovej koži, drevená hruška obalená mulehidom, prírodná koža Hermann Oak, flat plate upínanie so zadným déčkom v 7/8 pozícii,posedlie a fendre z obrátenej kože, oblé sukne, prírodná kožušina, pencil roll, remienok na laso, bucking rolls, zadný podbrušník podšívaný, kožené konče a remienky, basket zdobenie na hruške, prednej a zadnej rázsoche veľkých a malých sukniach, tapaderos s floralom.


Predané

view..

 

Sedlo č. 215

Sedlo č. 215
Sedlo č. 215-Wade, kostra obalená v surovej koži, drevená hruška obalená mulehidom, prírodná koža Hermann Oak, flat plate upínanie so zadným déčkom v 7/8 pozícii, oblé sukne,bucking rolls, prírodná kožušina, cheyenne roll, drevené strmene, remienok na laso, zadný podbrušník podšívaný, kožené konče a remienky, floral zdobenie na hruške, prednej a zadnej rázsoche a malých sukniach, brašne, mohérový podbrušník.


Predané

view..

 

Sedlo č. 206

Sedlo č. 206
Sedlo č. 206-kostra obalená v surovej koži, kovová hruška, gaštanová koža Hermann Oak, upínanie v sukni v 7/8 pozícii, prírodná kožušina, cheyenne roll, drevené strmene,Texas star konče.

Predané

view..

 

Sedlo č. 203

Sedlo č. 203
Sedlo č. 203-Wade, kostra obalená v surovej koži, drevená hruška obalená mulehidom, prírodná koža Hermann Oak, skirt plate upínanie s výrezom v 7/8 pozícii,vložené mäkké posedlie,
oblé sukne, prírodná kožušina, cheyenne roll, monelové strmene, remienok na laso, zadný podbrušník podšívaný, kožené konče a remienky, floral zdobenie na hruške, prednej a zadnej rázsoche a malých sukniach. Postavené pre Jennifer Black, Bruneau, Idaho, USA.


Predané

view..

 

Sedlo č. 196

Sedlo č. 196
Sedlo č. 196-Wade, kostra obalená v surovej koži, drevená hruška obalená mulehidom, prírodná koža Hermann Oak, sukňové upínanie s výrezom v 7/8 pozícii, oblé sukne, prírodná kožušina, vložené mäkké posedlie, cheyenne roll, drevené strmene, remienok na laso, bucking rolls, zadný podbrušník podšívaný, kožené konče a remienky, floral zdobenie na hruške, prednej a zadnej rázsoche a malých sukniach.


Predané

view..

 

Sedlo č. 187

Sedlo č. 187
Sedlo č. 187-Wade, kostra obalená v surovej koži, drevená hruška obalená mulehidom, prírodná koža Hermann Oak, flat plate upínanie so zadným déčkom v 7/8 pozícii, oblé sukne, prírodná kožušina, cheyenne roll, monelové strmene, remienok na laso, zadný podbrušník podšívaný, strieborné konče a remienky, Hamley Rose zdobenie na celom sedle (Full tool)


Predané

view..

 

Sedlo č. 182

Sedlo č. 182
Sedlo č. 182-Wade, kostra obalená v surovej koži, drevená hruška obalená mulehidom, prírodná koža Hermann Oak, flat plate upínanie s výrezom v 7/8 pozícii, oblé sukne, prírodná kožušina, posedlie z obrátenej kože, cheyenne roll, drevené strmene,kožené konče a remienky, floral zdobenie na hruške, prednej a zadnej rázsoche, malých sukniach a rohu fendra.


Predané

view..

 

Sedlo č.164

Sedlo č.164
Sedlo č.164- drevolaminátová kostra bez hrušky, prírodná koža,
upínanie v sukni v 7/8 pozícii, oblé sukne, cheyenne roll, 5" drevené strmene,  nerezové konče a remienky.


Predané

view..

 

Sedlo č.179

Sedlo č.179
Sedlo č.179-Wade, drevolaminátová kostra, drevená hruška obalená mulehidom, prírodná koža, upínanie v sukni v 7/8 pozícii, oblé sukne, prírodná kožušina, pencil roll, drevené strmene, kožené konče a remienky, floral a basket zdobenie na hruške malých sukniach a prednej rázsoche.


Predané
 

view..

 

Sedlo č. 178

Sedlo č. 178
Sedlo č. 178-Wade, kostra obalená v surovej koži, drevená hruška obalená mulehidom, prírodná koža Hermann Oak, flat plate upínanie s výrezom v 7/8 pozícii, oblé sukne, prírodná kožušina, posedlie a fendre z obrátenej kože, cheyenne roll, drevené strmene, remienok na laso, bucking rolls, zadný podbrušník podšívaný, kožené konče a remienky, floral zdobenie na hruške, prednej a zadnej rázsoche a malých sukniach.


Predané

view..

 

Sedlo č.177

Sedlo č.177
Sedlo č.177- Wade, kostra obalená v surovej koži, drevená hruška obalená mulehidom, prírodná koža, upínanie v sukni v 7/8 pozícii, oblé sukne, pencil roll, drevené strmene, bucking rolls, kožené konče a remienky, okrajové zdobenie laso, hruška predná a zadná rázsocha obšité rawhidom.


Predané

view..

 

Sedlo č.162

Sedlo č.162
Sedlo č.162-Wade-kostra obalená v surovej koži, drevená hruška
obalená mulehidom, prírodná koža Hermann Oak, upínanie v sukni  v 7/8 pozícii, oblé sukne, prírodná kožušina, posedlie a fendre z obrátenej kože, cheyenne roll, 4" drevené strmene, kožené konče a remienky, floral zdobenie na prednej rázsoche, hruške a malých sukniach.

Predané

view..

 

Sedlo č.160

Sedlo č.160
Sedlo č.160-Wade, kostra obalená v surovej koži, drevená hruška obalená mulehidom, prírodná koža Hermann Oak, flat plate upínanie s výrezom v 3/4 pozícii, oblé sukne, prírodná kožušina, posedlie a fendre z obrátenej kože, cheyenne roll, drevené strmene 4", remienok na laso, zadný podbrušník podšívaný, kožené konče a remienky, floral zdobenie.


Predané

view..

 

Sedlo č. 159

Sedlo č. 159
Sedlo č. 159-Wade- drevolaminátová kostra, drevená hruška obalená mulehidom, prírodná koža, flat plate upínanie so zadným déčkom v 7/8 pozícii, oblé sukne, prírodná kožušina,
cheyenne roll,  4" monelové strmene, remienok na laso, zadný podbrušník, nerezové konče a remienky, floral zdobenie.


Predané

view..

 

Sedlo č.158

Sedlo č.158
Sedlo č.158-Wade-kostra obalená v surovej koži, drevená hruška obalená mulehidom, prírodná koža, upínanie v sukni v 7/8 pozícii, oblé sukne, pencil roll, 5" drevené strmene,  nerezové konče a remienky, okrajové zdobenie.

Predané

view..

 

<<  1 2 3 4 5 6 7  >>